Tiikerikakku
Taikina:
250g voita
2,5 dl sokeria
4 kananmunaa
1 dl maitoa
4,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
4 rkl kaakaojauhetta
Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaahdoksi, lisää munat yksi kerrallaan kokoajan hyvin vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää kuivia aineita ja maitoa vuorotellen taikinaan hyvin sekoittaen. Ota erilliseen kulhoon 1/3 osa taikinasta ja sekoita siihen osaan vielä kaakaojauhetta. Laita osa vaaleasta taikinasta rengasvuoan pohjalle ja lisää seuraavaksi tumma taikina. Lisää päällimmäiseksi loput vaaleasta taikinasta ja nostele taikinoita hieman sekaisin. Paista 175 asteisessa uunissa noin 1 tunnin ajan.

Kommentit